Què és Becoming?

Què és Becoming?
Becoming és una pàgina web de psicocoaching i creixement personal que veu la persona com a un ésser global i per a aquest motiu, engloba aspectes com la psicologia, el coaching, l’equinoteràpia, les teràpies assistides amb animals, l’assessoria d’imatge, la nutrició i l’esport en una sola web.  

Per què Becoming?
La definició de Becoming en anglès és l'acció de "convertir-se en", és a dir, "convertint-se en".

I per  què "convertint-se" i no "convertir-se"? Doncs perquè tot canvi requereix acció. Per a evolucionar com a persona, créixer o per a canviar conductes que et desagraden, has de fer el pas per a aconseguir-ho.

Passar a l’acció és un dels passos més importants per a generar canvis i la meva intenció amb Becoming és ajudar-vos a aconseguir aquests objectius, FENT-LOS.

Com funciona Becoming?
Setmanalment vaig publicant articles sobre psicologia, salut, creixement personal, teràpies assistides amb cavalls, educació canina, assessoria d’imatge,...

També penjaré en breu cursos online per a que puguis treballar des de casa alguns aspectes que consideris que necessites treballar, millorar, perfeccionar.... Els cursos estaran fets de manera clara i entenedora, actualitzats i amb exercicis pràctics per a ajudar a integrar la informació i aconseguir resultats.

Properament també oferiré els meus serveis com a psicocoach per ajudar-te a aconseguir els teus objectius, per a millorar aspectes, per ajudar-te a solucionar conflictes,... ja que en ocasions, l’acompanyament i seguiment per part d’un professional fa més fàcil aconseguir els objectius que uns es proposa.

Com pots haver apreciat en el paràgraf anterior, la meva tasca és proporcionar-te tècniques i eines per a que siguis tu qui aconsegueixi els objectius proposats, solucionar conflictes o acostar-te a la millor versió de tu mateix/a. Ja que considero que una persona pot canviar aspectes i millorar sempre que sigui la mateixa persona la que realment vol el canvi i tingui un paper actiu en les sessions.

Totes les persones tenen els recursos necessaris per a canviar. Sovint només falta una empenteta per a aconseguir-ho i aquesta és la tasca del psicocoach.

A Becoming es treballa amb cada persona d’una manera personalitzada ja que l’èxit i la felicitat son aspectes diferents per a cada persona i és important definir-los per saber quins aspectes s’han de treballar per a millorar la qualitat de vida. I també es treballa de manera global ja que l’ésser humà és un ser complex que per a assolir la felicitat i l’èxit es requereix intervenir en diferents aspectes com l’aspecte físic, habilitats socials, aspectes laborals o aspectes tan específics com conflictes amb la mascota que no et permeten viure tranquil·lament a la pròpia llar.

L’objectiu de Becoming doncs, és ajudar-te a convertir-te en qui vols ser.


Comentaris

Entrades populars