Tècnica per treure o donar poder

En ocasions sentim que quan tenim algunes converses amb certes persones, ens sentim petits i insegurs. Quan la ment pròpia es troba amb una altra ment més poderosa, tendeix a oblidar-se de si mateixa, cedint la seva voluntat al caprici del més fort. L’ego d’aquesta persona ens absorbeix la nostra energia i ens sentim petits i minúsculs al seu costat.

Un senzill truc per treure-li poder és escriure el seu nom a un paper i anar-li traient lletres fins que només en quedi una:
 Si vols que el teu cervell encara vegi que fas més petita a aquesta persona, pots posar el seu nom i els seus cognoms. També ho pots fer si el seu nom és molt curt (Roc).

Jugar amb l’inconscient a fer les coses grans i petites és efectiu i molt senzill de fer. Pots jugar traient lletres, canviant la mida de les lletres fent-les més petites, pintar-hi a sobre un cop no quedi res del seu nom, estripar-lo, cremar-lo,... Tot ajudarà al teu inconscient a veure que ell també es fa petit.

També pots aprofitar aquest truc en situacions que tu et sentis petit. Si veus i et sents poca cosa, engrandeix el teu nom:
Un cop tinguis el teu nom ben gros, aprofita per pintar-lo ben maco, posa-li un fons, decora’l, dóna-li importància i posa’l ben bonic.

Comentaris

Entrades populars