Fes el gos!

Tens gat o gos a casa? Has vist com viuen? Com juguen, com dormen, com passegen per la casa,...?

Has provat mai de seguir el seu exemple? 

Avui et presento un divertit exercici per relaxar-te, destensar el teu cos i per riure una mica. 

Tanca els ulls i respira profundament vàries vegades. Nota com et vas relaxant mica en mica. La tensió va sortint del teu cos. 

Ara obre els ulls i observa la postura del teu gat o del teu gos. Imita-la. Si, si, imita-la. Juga a comportar-te com ho faria el teu company animal: 
  • Si és un gat rasca una catifa o un coixí, dóna una volta per casa com ho acostuma a fer el teu gat, olora la cantonada del moble, s'hi refrega la barbeta? Passeja com si fossis el rei de la casa, amb calma però amb decisió. Estira't a la catifa com si fos enorme i la volguessis ocupar tota. Fes un gran badall obrint tota la boca. Seu i observa, t'has de sentir com si fossis un gat tu també. 
  • Si el teu model és un gos, actua com un cadell juganer. Persegueix una pilota, incita que algú jugui amb tu com ho fa un gos mig ajupit amb el cul enlaire, estira't a l'herba d'esquena i refrega't en la seva frescor. Estira els braços i les cames tan com puguis, mou-los amunt i avall. Deixa't portar. 
Primer et sentiràs una mica ridícul, després, començaràs a riure i acabaràs relaxat, hauràs tret la tensió del teu cos i tindràs un somriure als llavis.

Amb els anys ens oblidem de jugar com nens i a prendre el nostre temps per nosaltres mateixos. Si tens mascota a casa, tens un bon exemple per no oblidar-te de tu ni del nen que portes a dins. Fes el gat! Fes el gos!  (Twitteja això)


Comentaris

Entrades populars