Fes un anàlisi de l'any 2014

Com és comú els últims dies de l’any, s’acostuma a fer balanç de l’any viscut i es comencen a fer propòsits pel nou any que ens depara.

Fer un anàlisi d’allò viscut és molt útil per fer una avaluació de les coses bones, de les coses dolentes i d’allò que has après d’aquestes últimes. Així, veuràs l’any de manera més realista sense caure en excés negativisme o sense aprofitar els aprenentatges viscuts de les situacions difícils.

Com es pot fer? Molt senzill, comença a avaluar les coses que han anat bé, que t’han agradat i que has gaudit. Després avalua el que no ha anat bé, les situacions difícils que t’han costat afrontar, etc...

Ja ho tens? Ara mira tot el que consideres negatiu d’aquest any i analitza què pots aprendre d’aquestes situacions, quina lliçó en pots extreure de tot plegat.

Després Avalua quins propòsits has complert dels que t’havies proposat aquest any i quins s’han quedat a mig camí i a partí d’aquí, comença a establir els propòsits per l’any que ve. Planteja't les preguntes següents
Quin % de propòsits has completat?
És un bon percentatge?
Pots aprofitar la nova agenda Becoming 2015 gratuïta per començar a escriure els teus propòsits:

Si no has aconseguit el que et proposaves potser és perquè no has identificat els teus propòsits correctament, potser, com deia Einstein, no has fet coses diferents per veure resultats diferents o potser necessitaves una empenteta o assessorament per ajudar-te a aconseguir els teus objectius. 

Si és has respost positivament a alguns d’aquests punts, et recomano que t’apuntis al repte 2015 que proposo per aquest nou any. Durant 6 mesos treballarem diferents aspectes de la teva vida perquè aconsegueixis reinventar-te i aconseguir el que et proposis. 


Butlletí
* Imatge extreta de google.cat

Comentaris

Entrades populars