El repte 2015

Bon any! Has fet algun propòsit aquest any? Algun és el mateix que l'any passat?

Tan si és així com si en tens de nous com si no te n'has fet aquest any, et proposo el repte 2015. Aquest repte és la possibilitat de realitzar de manera gratuita un curs de 6 mesos on es treballarà cada mes un aspecte diferent de la teva vida.

L'objectiu és que aquest any, aconsegueixis els teus objectius amb les tasques que et proporiconaré i tinguis el 2015 que desitges.

En què consisteix aquest repte 2015?

A partir del dia 12 de gener, rebràs cada quinze dies un email al teu correu treballant els aspectes següents:

  • Creant el pla d'acció - No es pot pretendre crear canvis sense establir primer un pla d'acció sobre quins passos es posaran en pràctica.
  • Coneix la teva ment - Per poder crear nous hàbits i nous patrons mentals, has de saber com funciona la teva ment i com ho pots fer de manera que aconsegueixis resultats d'una manera més eficaç.
  • Cuida la teva salut - un cos sa és una ment sana, aprèn a cuidar la teva alimentació, fes exercici, respira,...
  • Relacions socials i de parella - aprèn a comunicar-te amb el teu entorn, a ser més assertiu, etc.
  • Carrera professional - descobreix la teva passió, les teves fortaleses i les teves debilitats, estableix objectius professionals i gaudeix de la teva feina.
  • Reinventa't - ara ja saps què vols i com fer-ho, és el moment de crear la teva nova vida, canviar la teva imatge, impulsar la teva carrera i aconseguir els teus objectius!

A més a més, rebràs l'agenda Becoming, una agenda creada especialment perquè t'ajudi a seguir els teus objectius al llarg de les setmanes.

Si t'uneixes més tard, no pateixis, rebràs els mateixos e-mails i els podràs realitzar al teu ritme al llarg de l'any.
Tens la oportunitat de decidir com vols que sigui aquest 2015 i posar-te en acció per aconseguir-ho i el que és millor, de manera gratuïta! No la desaprofitis!
Comentaris

Entrades populars