Com desacreditar a la teva veu interior

La nostra veu interior és l'encarregada de contactar amb el nostre subconscient i ens proporciona missatges importants i respostes a problemes.

Pot ser molt poderosa o ens pot enfonsar molt. Per això és important identificar què et diu aquesta veu interior. Escolta-la i pregunta't:

  • És un pensament útil?
  • Quin seria un pensament més útil?
  • T'informa sobre alguna advertència del qual hauries de ser conscient?
  • Hi ha algun motiu positiu darrere el missatge que et transmet?
Els pensaments es transmeten al cos mitjançant neurotransmissors que enllacen el cos amb la ment. així, la manera com et sents físicament i emocionalment, afectarà el teu rendiment.

Ser conscient de la teva veu interior i dels teus pensaments, et pot proporcionar respostes a problemes i ajudar-te a reaccionar amb més recursos de manera més positiva. Però també ens pot sabotejar i retenir-nos.

És un mecanisme de protecció. El nostre subconscient no vol que prenguis mal ni que fracassis o experimentis dolor de manera que et convenç de no fer coses que et podrien conduir a un resultat negatiu. Però en moltes ocasions, aquest mecanisme acaba absorbint els nostres pensaments fins al punt que controlen la teva ment i t'anul·len, et bloquegen i t'immobilitzen.

Es poden transformar aquestes veus interiors en aliats, en patrons d'èxit fent el següent:
Quan la teva veu interior no t'ajudi, prova d'abaixar-li el volum o canviar-li el to. Imagina't que la veu interior et diu que no ets prou bo i que fracassaràs. Ara posa-li una veu còmica com la d'en Jim Carrey o en Mickey Mouse. 
Ja no exercirà el mateix poder sobre tu. A més, recorda que la veu és teva i tu ets qui la controla, pots canviar el que et diu.

Butlletí

* Imatge extreta de google.cat

Comentaris

Entrades populars