La llista impossible

Un dels problemes més freqüents de les visualitzacions i les afirmacions és que no ens creiem el que diem o el que imaginem perquè pensem que és impossible que ens passi a nosaltres. Però això té solució. Una de les tècniques que pots utilitzar per deixar de veure un objectiu com a impossible és realitzar la llista dels impossibles.

En aquesta llista has de posar-hi tot allò que consideres que és impossible que et passi o que et converteixis. Et poso un exemple:


Normalment, quan penses en totes aquestes coses, penses que és impossible aconseguir-ho i seguidament, comences a sentir frustració, pena, tristesa, ira, enveja,... I acaba minant la teva actitud, passat d’un estat positiu o neutre, en un de negatiu. La teva actitud és l'encarregada de fer que el teu dia a dia sigui positiu i visquis feliç o que cada dia sigui una tortura i siguis infeliç. Per això, la idea d’aquesta llista és que sigui una mica com el joc dels disbarats i que cada cop que escriguis un objectiu en aquesta llista, en comptes de sentir-te malament, et sentis bé i somriguis.

Imagina’t que estàs jugant amb uns amics o amb els teus fills a dir disbarats i escriu-los en aquesta llista. Què és el més descabellat que podries posar? Que estàs al mig del mar amb totes les celebrities del moment celebrant una festa pròpia del “llop de Wall Street”? Doncs posa-ho. Si t’imagines que estàs al mig de Londres parlant fluidament anglès i comences a pensar que és impossible? Riu-te’n i posa-ho a la llista impossible!

Així, cada cop que pensis en un objectiu que creus que és impossible aconseguir i que t’entristiria al veure que no el pots aconseguir, crearàs un efecte contrari i et posaràs a riure quan pensis que és propi del teu joc dels disbarats personal, de la teva llista impossible.

Aquesta llista no significa que pel fet de posar-ho a la llista ho aconseguiràs, sinó que pel fet de posar-ho canviarà la teva actitud envers aquest objectiu fent que sigui més positiva. Et prendràs menys seriosament el teu objectiu i et relaxaràs. 
Butlletí

Comentaris

Entrades populars