Amb quin sentit penses?

Cada un de nosaltres té una manera de parlar, de moure’s i de respirar i a través d’aquests aspectes, es pot determinar si utilitzes un tipus de sentit predominant o un altre.

Tothom té una preferència de pensament, es pot pensar en imatges, en sons o en sentiments (i percepcions). Per exemple, si ets una persona visual com jo, serà més probable que utilitzis expressions com “ja ho veig”, “me’n faig una imatge”.. i si ets més auditiu, és més fàcil que diguis “ara t’escolto”, “estem a la mateixa ona”,... Els sensorials acostumen a utilitza frases tal com “sento que”...

A continuació et poso unes quantes característiques pròpies de cada preferència de pensament per a que t’ajudi a identificar-te:
Saber la teva preferència de pensament t’ajudarà en el teu dia a dia, sobretot, a l’hora d’aprendre coses noves i recordar-les ja que si ets una persona auditiva, de poc serveix que et vagis mirant les pàgines d’un llibre esperant memoritzar-les ja que et serà molt més útil llegir-les en veu alta o posar-les en pràctica si ets més aviat perceptiva (emocional).

El millor que es pot fer per això, és variar la manera d’aprendre les coses ja que si combines els teus sentits visuals, auditius i emocional, t’assegures que et serà més fàcil aprendre-ho.

Quina és la teva preferència de pensament?
Butlletí

* Imatge extreta de google.cat

Comentaris

Entrades populars