Motius per continuar

Tot i que seria fantàstic, tots tenim moments de desànim. Hi ha dies que ho engegaries tot a la merda. No tens ganes de fer res, tot sembla difícil i complicat, et venen ganes de tirar enrere, d’abandonar els teus projectes i els teus objectius i deixar-ho córrer. Ja està, tot abandonat i fora problemes.

Potser si que seria més fàcil però, seriem més feliços després? Havent abandonat el que crèiem que havíem de fer? Si creus que si, que series més feliç tirant per una opció més fàcil, endavant! Perfecte! El que volem és viure més feliços.

Si creus que no, que encara que ara estiguis desanimat i tinguis ganes de deixar-ho córrer, consideres que seràs més feliç seguir esforçant-te per aconseguir els teus objectius, fes una llista dels motius per continuar.

Aquesta llista, la pots fer quan estàs desanimant, intentant buscar els motius pels quals pateixes i treballes durament. Buscant aspectes positius del que fas. Per exemple, en una dieta o anant el gimnàs, els motius per continuar podrien ser:
  • La salut. Si segueixes endavant et trobaràs molt millor, estaràs més sa,...
  • La pèrdua de pes.
  • El benestar físic i mental que guanyaràs,...

I quan pensis que estaries millor a casa que al gimnàs, et pots recordar els beneficis que et generarà però també és més fàcil que et guanyi el desànim que els motius per continuar. Per això, et proposo que facis una llibreta, una carpeta, un pot o una caixa de motius per continuar.

Quan estiguis de bon humor, alegre, feliç i tinguis claríssim quins són els motius que et mouen per tenir aquests objectius, somnis, desitjos, propòsits... Escriu-los amb tot detall a la llibreta o a un paper, especifica cada detall i motiu pel qual ho vols aconseguir, posa-hi fotografies, olors, materials (per exemple sorra de platja, un vestit, un objecte específic,...), frases motivadores,..., tot el que et motivi a seguir el teu objectiu.

Així, cada cop que estiguis desanimat i tinguis ganes d’engegar-ho tot, només hauràs de revisar el teu pot o la teva llibreta de motius per continuar (MPC) i que et motivin per seguir cap endavant!

Tenir clars els motius per continuar et facilitaran el camí. T’animes?
Butlletí

* Imatge extreta de google.cat

Comentaris

Entrades populars