Curs de Coaching Laboral. Prepara't per trobar feina més fàcilment.


Estàs...                               O potser...
          - Buscant feina?                                              - Odies els dilluns?
          - Fart de la teva feina actual?                       - Has enviat molts currículums i ningú t'ha respost?
          - Treballant a 2 llocs alhora?                        - No passes de les primeres fases de selecció?
          - Al mateix lloc des de fa 10 anys                - Et poses molt nerviós a les entrevistes de selecció?
           i no has avançat professionalment?           - Creus que el fet que et contractin no depèn de tu?

Si t'has sentit identificat en alguna de les afirmacions anteriors, probablement no saps buscar feina. I és normal, ningú neix ensenyat! Però estàs de sort, el Curs de Coaching Laboral t'ensenyarà tot el que necessites per estar més que preparat per afrontar la cerca de feina!

Què és?
És un curs online ubicat a la plataforma Udemy amb més de 3 milions d'estudiants arreu del món. Com que tothom té un temps limitat, el curs no té data d'inici ni final, tu esculls quan el comences. Tindràs tot el temps que necessitis per realitzar-lo. 


Com està estructurat?
Està estructurat de manera que vagis avançant en el curs de la mateixa manera que aniries avançant en un procés de cerca de feina, és a dir, des del primer moment en que decideixes que has de buscar una feina fins que s'acaba el procés de selecció.

Trobaràs vídeos explicant cada tema juntament amb el seu .pdf perquè el puguis descarregar i imprimir. En alguns casos trobaràs annexes amb informació extra o documents que t'ajudaran a preparar els documents que hauràs d'entregar a les empreses. També trobaràs una agenda laboral fàcilment personalitzable que et facilitarà tot el procés de la cerca.

"Si sempre fas el mateix, no esperis resultats diferents"

Quan t'apuntis al curs...
Trobaràs més de 6h d'informació teòrica i pràctica que et facilitarà la dura tasca de trobar feina. Concretament trobaràs més de 30 classes formades per:
 • 28 vídeos
 • 12 pdfs teòrics 
 • 6 pdfs pràctics
 • 15 pdfs d'informació extra
 • Més de 170 pàgines de coneixements.
Tota la part pràctica la pots realitzar tu mateix perquè està tot ben explicat pas a pas.
Probablement, és el curs més complet que trobaràs a la xarxa.

El temari
En aquest curs faràs un recorregut per tot el procés de buscar feina: conèixer el mercat laboral, fer un autoanàlisi personal, crear un bon curriculum vitae, conèixer el currículum europeu i el que fa falta per anar a treballar a l'estranger, preparar al carta de presentació i conèixer altres cartes que et poden fer servei, preparar un pla d'acció i les seves tècniques i mètodes per a la cerca de feina, la cerca de feina per internet, xarxes socials com Linkedin, conèixer el procés de selecció, les proves de selecció i l'entrevista, com preparar l'entrevista i les preguntes més freqüents. Tot això procurant una activa participació de l'usuari ja que de tu depèn conèixer les teves habilitats i possibilitats per poder preparar correctament les tècniques i materials necessaris per augmentar les possibilitats de trobar feina i ser contractat.
 1. Introducció
 2. La cerca de feina
 3. El curriculum vítae
 4. El C.V.Europeu
 5. La carta de presentació
 6. Pla d'acció
 7. Cerca de feina per internet
 8. Procés de selecció
 9. Proves de selecció
 10. L'entrevista de selecció
 11. Com preparar una entrevista
 12. Preguntes freqüents a l'entrevista
Llegeix el temari complet
  Què aprendràs al curs?  • Conèixer el procés de buscar feina. • Aprendre a fer un bon curriculum vitae. • Aprendre a fer un currículum europeu i el que necessites per buscar feina a l'estranger. • Aprendre a fer cartes de presentació i conèixer altres cartes d'interès. • Preparar un pla d'acció i les seves tècniques i mètodes per a la cerca de feina. • Conèixer la cerca de feina per internet i les xarxes socials professionals com Linkedin. • Conèixer el procés de selecció: com funciona i quines són les proves de selecció. • Preparar-se per a l'entrevista de selecció: conèixer els tipus d'entrevistes, les fases, els tipus d'entrevistadors, les preguntes més freqüents i com preparar-se adequadament.
  Algunes opinions...
  Aquest curs és per tu si...
  • Vols tenir més possibilitats de ser contractat
  • Vols una feina millor
  • Vols trobar feina més aviat
  • Vols ser el responsable de la teva vida i del teu món laboral
  • Vols avançar professionalment
  • Vols implicar-te en la cerca de feina.
  Tens 2 opcions per fer aquest curs:
  Preu del curs online: 49€ (57$ com que la plataforma del curs està en dòlars, trobaràs que el preu del curs és de 57$ però són 49€). Per comprar el curs, només has d'accedir a la plataforma Udemy i comprar-lo des d'allà.
  Si prefereixes realitzar el curs de manera presencial, a La Garriga, Vallès Oriental; contactant amb mi a través del formulari
  El curs presencial són 3 sessions de 90 minuts (1h i 30min.) on se't proporcionarà: 
  - Dossier del curs. 
  - Agenda laboral. 
  Durant aquestes 3 sessions realitzarem conjuntament tot el procés de selecció des de crear el pla d'acció, passant per la creació del currículum i la carta de motivació, fins a treballar l'entrevista de selecció i les preguntes més freqüents. 
  El preu total del curs presencial és de 135€ que es pot pagar a cada sessió (45€).

  Un sol click et separa de la feina que desitges!

  Entrades populars